Wie ben ik?

Mijn naam is Helga Willemse-Verkaik, ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen die beiden niet meer thuis wonen. We hebben 1 kleindochter en 1 op komst. Ik ben van oorsprong verpleegkundige en heb in het ziekenhuis de laatste tijd met kinderen gewerkt. Inmiddels werk ik niet meer in het ziekenhuis maar alleen nog in mijn praktijk.

Toen ik nog met volwassenen werkte kreeg ik vaak te horen dat men wat voelde als ik mijn handen tijdens een onderzoek op bijvoorbeeld de buik legde. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar wat dat dan wel kon zijn.

Het eerste wat ik tegen kwam was Reiki, en als Reiki Master bereikte ik heel veel. Daarna kwam ik iemand tegen die Quantum Touch aanbeveelde, dit ben ik gaan doen en hiermee bereikte ik nog meer. Daarna heb ik een basismodule cranio-sacraaltherapie gevolgd en was ik enthousiast geworden voor deze therapie zodat ik besloot de hele opleiding hiervoor te gaan volgen. Mijn diploma heb ik in 2011 behaald.

Omdat ik toen in het ziekenhuis met kinderen werkte was ik ook eens op zoek gegaan naar andere therapieën dan de gebruikelijke medicijntherapie voor bijvoorbeeld ADHD of overgevoelige kinderen, daarbij kwam ik sensi-therapie tegen, dit paste heel goed in het geheel en ik besloot ook deze opleiding te volgen, in juni 2010 heb ik deze afgerond.

In 2009 kreeg ik de tip het boek van Eric Pearl eens te lezen. Ik vond dat een mooie aanvulling op alle het andere en ik heb level I, II en III van de Reconnection gevolgd.

Inmiddels werk ik ook met de Provision van NES Health en dit systeem is gebaseerd op de TCM en meridianenleer. Om dit beter te kunnen begrijpen heb ik in 2015 de opleiding tot energetisch therapeut gevolgd.