NES Health

Recente wetenschappelijke ontwikkelingen bewijzen dat gezondheid veel verder gaat dan we ooit voor mogelijk hielden, namelijk voorbij het niveau van cellen, organen en zelfs het DNA. In deze “nieuwe biologie” besturen energie- en informatievelden de gezondheid. Bij NES Health noemen we dit netwerk van velden het menselijk lichaamsveld ofwel: het besturingssysteem van het lichaam.  We hebben vastgesteld dat de onderliggende oorzaken van lichamelijke problemen bio-energetische verstoringen en blokkades in het lichaamsveld zijn. Hierdoor gaat de informatie, die cellen en organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren, verloren. Of is zo vervormd dat ze nauwelijks bruikbaar is. Om de gezondheid te herstellen, moet het lichaam van corrigerende informatie worden voorzien. NES Health heeft met de NES ProVision scan, Infoceuticals en NEStrition dé remedie gevonden om verstoringen in het lichaamsveld op te sporen, te corrigeren en het zelfherstellend vermogen te verbeteren.

Wat is NES ProVision?

Een lichaamsveld kan verstoord raken door toxinen, micro-organismen, elektromagnetische en natuurlijke energievelden, of emotionele, fysieke en andere stressoren/factoren. NES ProVision is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Bovendien laat het systeem zien door welke verstoringen het lichaam minder goed functioneert.

Een NES ProVision scan duurt slechts tien seconden, uw hand ligt hierbij op een scanapparaat – een soort computermuis die uw lichaamsveld scant.

Ik lees de scan en geef uitleg over de resultaten zodat u begrijpt wat er in uw lichaamsveld en lichaam gebeurt. Op basis hiervan adviseer ik Infoceuticals. Deze voorzien het zelfherstellend vermogen van uw lichaam weer van de juiste informatie en energie.

Wat zijn infoceuticals?

Elke infoceutical bevat kleine hoeveelheden micro-mineralen, die zijn ingeprint met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken. Dit in tegenstelling tot kruiden, (voedings)supplementen en geneesmiddelen, die alleen chemische informatie aan het fysieke lichaam verstrekken. Deze middelen kunnen pas optimaal hun werk doen als het onderliggende besturingssysteem – het lichaamsveld dat door de infoceuticals wordt aangepakt – weer functioneert.

De NES scan geeft aan welke infoceuticals u op dat moment nodig heeft. Na verloop van tijd pas ik – op basis van de resultaten van een nieuwe scan – de voorgeschreven inname aan.

Infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen. U kunt ze tegelijk met andere supplementen, kruiden, vitaminen en zelfs met andere geneesmiddelen gebruiken.

Ervaringen bij inname van NES infoceuticals:

  • Betere gezondheid en welzijn;
  • Diepere, meer rustgevende slaap;
  • Verbetering van de energie en vitaliteit;
  • Verbeterde spijsvertering;
  • Pijnafname;
  • Mentale helderheid;
  • Betere stressbestendigheid;
  • Intensere gevoelens;
  • Meer rust en geduld.