Wat is een Reconnective Healing?

Reconnective Healing is een nieuwe vorm en een nieuw niveau van heling op onze planeet. Het is zoveel omvattend dat het verder gaat dan alle andere vormen van genezing die we tot nu toe hadden zoals Reiki of Quantum Touch. Reconnective Healing geeft toegang tot een veel groter spectrum, namelijk het gebied van Licht en Informatie. Met licht wordt bedoeld: de bron van universele intelligentie en informatie, waarvan het voor ons zichtbare licht slechts een onderdeel is.

Bij Reconnective Healing worden we herverbonden met de bron van ons wezen en de perfecte intelligentie van het universum. Het herinnert je in je kern aan je oorspronkelijke essentie van gezond, in balans en heel zijn waardoor heling kan plaatsvinden. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Een van de fenomenen die zich bij Reconnective Healing voordoen is dat de intensiteit van de gewaarwording sterker wordt naarmate de afstand toeneemt. Dit fenomeen en de effecten van Reconnective Healing worden bevestigd door wereldwijde praktijkervaringen en is onderwerp van diverse wetenschappelijke studies. Reconnective Healing is ontdekt door dr. Eric Pearl uit Los Angeles. Hij reist over de hele wereld om deze vorm van genezen te onderwijzen.

Reconnective Healing staat ons toe over te gaan van een bewustzijn van angst, tekort, beperking en bescherming naar een bewustzijn van liefde, licht en overvloed.

Reconnective Healing herstelt de onbalans die ligt onder ziektes, emotionele, mentale en ook spirituele klachten. Wanneer de bron van de onbalans wordt geheeld, verschuift alles wat daarmee verbonden is naar een nieuwe situatie van balans. Reconnectieve Healing werkt snel. In één tot maximaal drie sessies. Door de krachtige werking kan Reconnective Healing je leven blijvend veranderen. Je hoeft niet ziek te zijn om profijt te hebben van Reconnective Healing. Het kan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling versnellen.

Redenen voor een Reconnective Healing kunnen zijn:

  • Lichamelijke klachten
  • Uit balans zijn op geestelijk /  emotioneel / spiritueel gebied
  • Nieuwsgierigheid naar de ervaring en het willen herkennen van de nieuwe frequenties
  • Contact willen maken met je eigen blauwdruk van gezondheid

De sessie

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Veel helingen gebeuren in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. De keuze voor meerdere sessies is volledig je eigen beslissing, op basis van je eigen gevoel of eventueel in overleg met de practitioner. Een Reconnective Healing beoefenaar zal nooit meer dan drie sessies achter elkaar met je doen, de energie en de ervaring moeten wel een kans krijgen om te bezinken. Houd wel rekening met het feit dat het effect van de sessie niet te sturen is. Je zou kunnen zeggen dat je behoefte door het universum wordt herkend en dat het vervolgens omstandigheden creëert waardoor de juiste reactie op die behoeften optreedt.

De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Je ligt op de tafel, ontspant, sluit je ogen en ervaart. Alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje hebt. Tijdens de healing is er geen lichamelijk contact tussen jou en de practitioner.

Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaalgesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt, dat het zal “helpen”. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat De Reconnectie echt maakt.

Je bent klaar om te ontvangen.

Kleding

Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.

Geuren, parfum

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Sieraden

Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

Reconnective Healing sessies duren meestal ongeveer 45 minuten. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.

Let op!

Reconnective Healing practitioners zijn opgeleid en gecertificeerd door Eric Pearl en zijn opleidingsteam. Via de site of www.thereconnection.nl kun je de namen van gecertificeerde Reconnective Healing practitioners opvragen.

Mensen die verbonden zijn met dit werk kunnen net als artsen en andere deskundigen geen beloftes doen of garanties geven met betrekking tot het resultaat.

Ook kunnen geen diagnoses worden gesteld en er worden geen specifieke problemen als zodanig behandeld. Reconnective Healing beoefenaars nemen nooit de plaats in van doktoren en/of specialisten en zijn ook geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Het is zeker een waardevolle aanvulling. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

Vervolg

Een vervolg op de Reconnective Healing kan de persoonlijke Reconnection zijn. Zie hiervoor de informatie bij “The Reconnection”.

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm die het universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld.”

Eric Pearl

Lees meer over de Reconnection op:

www.thereconnection.com of

www.thereconnection.nl of

in het boek van Eric Pearl:

Nederlandse versie

De Reconnectie, Heel anderen, Heel jezelf

ISBN 978-90-75636-61-1

Engelse versie

The Reconnection, Heal others, Heal yourself

ISBN 978-1-4019-0210-0