Hoe werkt Quantum Touch?

Alles trilt: 
Wanneer twee dingen op 

verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Er zijn vele soorten voorbeelden van afstellen: elektrische oscillatoren die op verschillende frequentie trillen zullen zich na verloop van tijd aan elkaar aanpassen; dierlijke harten zullen wanneer ze dichtbij elkaar geplaatst worden en levend gehouden worden in een laboratorium in hetzelfde ritme slaan; en wanneer vrouwen een slaapzaal delen, zullen ze binnen een paar maanden allen tegelijkertijd menstrueren.

Quantum-Touch gebruikt resonantie

Ik heb geleerd om mijn trilling te veranderen en een hoog niveau van energie te creëren. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties hou ik mijn energie op een hoog niveau.  Als dat energieveld door middel van mijn handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, zal de lichaamseigen biologische intelligentie van degene die behandeld wordt doen wat die het noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen en de healing in gang zetten. Ikzelf zal door het gebruik van deze techniek niet uitgeput raken, integendeel ik voel mij zelfs energiek na het behandelen.

Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen zeer slecht begrepen wordt. Terwijl vele mensen denken dat zij andere mensen kunnen healen, is het van uiterst belang om te realiseren dathealing altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zich zelf. De cellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste energieke, emotionele en voedingsmilieu's, is dat het enige wat ze zullen doen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een capaciteit om te zichzelf te healen. 

Een studie van een klant met scoliose, door Richard Austin, certified Quantum-Touch Instructeur:

"Gerry kwam naar ons met een extreme kromming in zijn verwelkolom (ook scoliose genaamd). Hiernaast zie je het visuele bewijs van de transformatie die Quantum Touch teweeg bracht in de wervelkolom in slechts één uur tijd en dit zonder fysieke manipulatie. Herinner je dat Quantum Touch niet alleen botten en wervels uitlijnt,, het transformeert structuren op alle niveau's. Als zo'n transformatie op het fysieke niveau zichtbaar is, stel je dan eens voor wat dit teweeg gebracht moet hebben op diep cellulair en moleculair niveau. Deze heling duurde slechts een uur. Zulke snelle transformaties gebeuren frequent, maar niet iedere keer. Normaal gezien heeft men meerdere sessies nodig om dit niveau van heling te bereiken."